Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ronny Levy și-a dat demisia de la Steaua. Becali: "Vreau un antrenor tânăr"
Stire publicata in

Ronny Levy  / Foto: onlinesport.ro

Israelianul Ronny Levy și-a dat demisia din funcția de antrenor al Stelei, după egalul de joi cu AEK Larnaca din grupele Europa League, scor 1-1.
 
Conform Gazetei Sporturilor, tehnicianul israelian i-a strâns pe jucătorii steliști în jurul său pe aeroportul din Larnaca și i-a anunțat că nu vor mai lucra împreună, mulțumindu-le pentru colaborare și strângându-le mâinile fiecăruia.
 
Steaua trece printr-o criză accentuată, în ultimele șase meciuri oficiale roș-albaștrii obținând o singură victorie, 4-0 cu Sănătatea Cluj în Cupa României.

Gigi Becali: Ilie Stan este cel mai aproape de Steaua la ora aceasta
 
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, că a discutat cu Ilie Stan despre o eventuală preluare a conducerii tehnice a formației Steaua de către acesta și că fostul antrenor al formației CS Mioveni "este disperat" să vină la gruparea din Ghencea.

"Am vorbit și cu Ilie Stan și cu încă cineva, dar el (n.r. - Stan) este cel mai aproape la ora asta. Dar mă mai consult. Este disperat, este visul lui (n.r. - să vină la Steaua). O dată în viață ai un astfel de tren. Nu-l cunosc personal, dar mi-a plăcut că echipele mici la care a fost jucau bine fotbal. Mai am și alte variante, dar puțin probabile", a spus Becali, la sport.ro.

Într-o altă intervenție la Sport.ro, Gigi Becali a declarat că dorește să-l schimbe din funcție pe antrenorul Ronny Levy , după meciul pe care Steaua l-a terminat la egalitate, scor 1-1, cu AEK Larnaca, în Liga Europa, și că se gândește să aducă un tehnician tânăr. "Mă gândesc să-l schimb, dar poate o să-și dea el demisia. Nu știu deocamdată cine ar putea fi noul antrenor. Nu prea mai vreau antrenori străini. Nu vreau antrenor străin dacă nu știe limba română", a spus Becali.

Finanțatorul stelist a adăugat că dorește să aducă un antrenor tânăr: "Vreau antrenor cum are Dinamo, de 23-24 de ani, unul tânăr. O să pun antrenor tânăr, să vedem care este situația".

Întrebat dacă se gândește la vreun antrenor, Becali a menționat numele lui Dusan Uhrin Jr, a lui Ilie Stan și a lui Petre Grigoraș, menționând că acesta din urmă nu va fi lăsat de Marin Condescu să plece de la Pandurii Târgu Jiu.

Fost jucător la Steaua între 1987 și 1995, Ilie Stan și-a început cariera de antrenor în 2003, la Al Seeb (Oman) și a mai trecut pe la UTA Arad (2004), FCM Târgoviște (2006), Gloria Buzău (2007), Dunărea Giurgiu (2007-2008), Victoria Brănești (2008-2011) și CS Mioveni (2011). Stan a mai fost secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României, dar și la echipele arabe Al Ain, Al Ittihad sau Al Shababi. Cea mai importantă reușită a lui Stan ca antrenor a fost promovarea echipei Victoria Brănești din Liga a III-a în primul eșalon în numai două sezoane. În aprilie 2011, cu puțin timp înaintea finalului sezonului, Stan a demisionat de la conducerea tehnică a ilfovenilor, din cauza rezultatelor slabe care au dus echipa înapoi în liga secundă.

Publicat la 30-09-2011 09:16, Sursa www.jurnalul.ro