Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vreau sa am minutul meu

Un proiect inedit inițiat de tineri din Chitila va fi lansat în curand la nivel național: www. timeyoo.com este o propunere originală care include toate beneficiile comunicării virtuale.

în această primăvară, trei tineri chitileni pasionați de comunicare vor lansa un proiect îndrăzneț:www.timeyoo.com, o platformă de socializare cu totul specială de care poate beneficia oricine pentru a intra în contact cu prietenii sau pentru a-și face noi conexiuni, dar mai ales pentru a putea face un cadou extrem de special. www.timeyoo.com oferă posibilitatea cumpărării minutelor prețioase din viață, cum ar fi minute din trecut- legate de momentul nașterii sau alte aniversări, dar și din viitor, dacă, spre exemplu , plănuiți un eveniment important ca o nuntă, un botez sau începutul unui proiect personal. Cum funcționează? Utilizatorii au posibilitatea să își aleagă un anumit minut dintr-o zi specială pentru ei și să îl achizitioneze pentru totdeauna. Totul se face prin SMS, iar tariful este de 2 euro. Utilizatorul va primi un certificat care va atesta faptul că el este unicul posesor al respectivului minut. Astfel, fiecare va putea marca evenimentele importante din viața sa într-un mod original și va putea oferi cadou acest certificat persoanelor dragi.www.timeyoo.com va fi de asemenea un loc unde vei putea cunoaște oameni din alte părți ale lumii născuți în aceeași zi cu tine și vei putea comunica ușor cu cei apropiați sau cu noii tăi prieteni virtuali. Urmărițiwww.timeyoo.com pentru a prinde startul la vânătoarea de minute speciale!

Publicat la 12-10-2011 10:11, Sursa