Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Florin Costea vrea să plece de la Steaua
Stire publicata in

Florin Costea intenționează să ceară rezilierea contractului cu Steaua. Fotbalistul s-a declarat deranjat de acuzele pe care i le-a adus finanțatorul stelist Gigi Becali, deși acesta i-a promis că nu-l va critica până la iarnă.

Conform Pro Sport, meciul cu FC Timișoara, din Cupa României, ar putea fi ultimul jucat de Florin Costea în tricoul Stelei. Acesta îi ceruse timp lui Gigi Becali până în iarnă pentru a demonstra de ce este în stare, în caz contrar urmând să returneze toți banii primiți în perioada în care a jucat la Steaua, dar se pare că situația tensionată din ultimele zile l-a afectat pe jucător.

Astfel, Florin Costea vrea ca în următoarele zile să-și rezilieze contractul cu Steaua. "La Brănești n-aveam jucători de valoarea lui Florin, dar puteam lucra mai bine cu ei. Costea nu înțelege că e la Steaua și că e diferență mare  față de Craiova. I-am zis că vreau să-l pun pe picioare, să fie peste ce era în urmă cu doi ani. Am tras de el, dar nu înțelege", a declarat Ilie Stan, antrenorul roș-albaștrilor, legat de atitudinea lui Florin Costea.

Publicat la 29-10-2011 10:46, Sursa www.jurnalul.ro