Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Viorel Hizo: "Eram foarte mulțumit chiar și cu o remiză"
Stire publicata in
Viorel Hizo: "Eram foarte mulțumit chiar și cu o remiză" Postat la: 03.11.2011 23:31

Viorel Hizo: "Eram foarte mulțumit chiar și cu o remiză" Foto: Liviu Chirica / mediafax

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat după victoria din meciul cu Sporting Lisabona, scor 1-0, că acest joc nu a fost mai ușor decât își imagina și că ar fi fost foarte mulțumit chiar și cu o remiză, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un film care se potrivește și la mine, după 20 de ani am reușit să învingem Sporting. A fost un joc greu pentru noi, pentru că ne lipsesc 5-6 jucători importanți, însă cei care au intrat pe teren s-au dăruit sută la sută pentru echipă și am reușit să obținem această victorie. Când mă gândesc că în minutul 70 era 2-1 cu noi la Lazio și că la fel, în meciul cu Zurich am condus cu 2-1 regretele și frustrarea sunt foarte mari. Echipa și-a creat astăzi numeroase ocazii, ceea ce ne bucură, dar trebuie să uităm foarte repede acest rezultat pentru că urmează un alt meci în campionat și apoi, peste mai puțin de o lună, meciul cu Lazio. Mă bucur că am continuitate în cupele europene, nu am pierdut acasă și asta îmi dă încredere. Nu a fost mai ușor decât îmi imaginam și eram foarte mulțumit chiar și cu un rezultat de egalitate. Lazio este o echipă puternică, dar încercăm să ne jucăm șansa. Cine va câștiga etapa viitoare, probabil va merge mai departe. Dacă vom face egal, probabil deznodământul va fi în ultima etapă, ceea ce nu mi-aș dori", a spus Hizo.

Formația FC Vaslui a învins, joi, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, într-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa. Echipa antrenată de Viorel Hizo a înscris, în minutul 30, după ce, la un corner executat de Sânmărtean, Pavlovici a prelungit până la Papp în centrul careului, iar Zmeu a reluat din aproximativ 6 metri în poartă, mingea fiind deviată de Pereirinha, în stânga portarului.

În clasamentul grupei D, Sporting Lisabona se află pe primul loc, cu 9 puncte, urmată de FC Vaslui - 5 puncte, Lazio Roma - 5 puncte și FC Zurich - două puncte.

FC Vaslui va întâlni în penultima etapă a fazei grupelor, în data de 1 decembrie, tot la Piatra Neamț, formația Lazio, la care evoluează Ștefan Radu. Tot la 1 decembrie, Sporting Lisabona va juca pe teren propriu cu FC Zurich.


 
Publicat la 04-11-2011 00:16, Sursa www.gandul.info