Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Presa portugheză, după FC Vaslui-Sporting: Blestemul românesc este în continuare ce a fost
Stire publicata in

"Sporting a fost un simulacru de echipă, o umbră a celei care câștigase până acum pe bandă rulantă. A treia înfrângere în tot atâtea jocuri. Înfrângerea cu Vaslui a confirmat ce au arătat rezultatele anterioare din România: lui Sporting nu îi merge bine pe tărâm românesc, înregistrând trei rezultate negative în tot atâtea jocuri oficiale. Prima înfrângere împotriva echipelor din România datează din sezonul 1990/1991. Într-un joc contând pentru Cupa UEFA, Sporting a pierdut cu 0-2 în fața Timișoarei, însă rezultatul nu a contat, pentru că apoi «leii» au învins pe Alvalade cu 7-0", scrie Record.

"Vaslui pune capăt șirului de victorii al lui Sporting", a notat A Bola. "După 105 ani de existență, Sporting rămâne fără victorie între Carpați. Viorel Hizo spunea că ar fi un miracol ca Vaslui s-o bată pe Sporting, dar iată că cineva i-a ascultat rugile. Vaslui chiar își putea mări avantajul", a scris A Bola.

"Vaslui frânge ciclul victorios al lui Sporting", este titlul din publicația Sol: "Zmeu a rupt seria de succese".

Mais Futebol a scris că Sporting a făcut un joc fad, fără idei și neproductiv. "Vaslui, departe de a fi o echipă strălucitoare, a jucat cu agresivitate, a atacat, a avut mingea și a amenințat în câteva rânduri periculos poarta oaspeților", a comentat Mais Futebol, care a titrat: "Zmeu cum?".

Correio da Manha a notat că "golul Vasluiului s-a dovedit a fi de aur, chiar dacă românii puteau câștiga mai clar". "Leii au jucat slab, iar românii, deși inferiori tehnic, au fost mai determinați".

Diario de Noticias a comentat că Sporting a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest an, iar Vaslui putea înscrie cel puțin și golul doi.

Cotidianul Publico a subliniat că, fiind deja calificată, Sporting nu a tratat meciul cum trebuie.

Formația FC Vaslui a învins joi, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, într-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa. Echipa antrenată de Viorel Hizo a înscris, în minutul 30, prin Zmeu.

În clasamentul grupei D, Sporting Lisabona se află pe primul loc, cu 9 puncte, urmată de FC Vaslui - 5 puncte, Lazio Roma - 5 puncte și FC Zurich - două puncte.

FC Vaslui va întâlni în penultima etapă a fazei grupelor, în data de 1 decembrie, tot la Piatra Neamț, formația Lazio, la care evoluează Ștefan Radu. Tot la 1 decembrie, Sporting Lisabona va juca pe teren propriu cu FC Zurich.

Publicat la 04-11-2011 13:16, Sursa www.mediafax.ro