Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Horia Breciu și Andra vor concerta la Serbările Galațiului 2011
Stire publicata in

Edilii promit că, anul acesta, țiganii tarabagii vor fi exilați pe Faleză, iar cei prinși pe strada Brăilei și în alte locuri publice vânzând baloane și alte fleacuri chinezești vor fi amendați.

Nicușor Ciumacenco, viceprimarul municipiului, a acceptat să dezvăluie principalele repere din programul Sărbătorilor Galațiului, program la care încă se lucrează.

Marți 29 noiembrie, pe scena amplastă la Casa de Cultură a Sindicatelor, va concerta Ansamblul folcloric "Joc" din Republica Moldova.

Miercuri, 30 noiembrie este programat un show de zile mari susținut de Horia Brenciu și band-ul său. Va fi o oră și jumătate de muzică bună, după care va urca pe scenă Andra. După spectacol, gălățenii care vor lua parte la Sărbători vor avea ocazia să admire un superb foc de artificii.

De Ziua Națională, pe 1 Decembrie, vor evolua pe aceeași scenă DJ Sava, Raluka, Laura, Connect-R, Crush și Alexandra.

Anul acesta, Serbările vor fi organizate de Primăria Galați, Teatrul Dramatic, Kiss FM și Fundația "Andreiana Juventus".

Cum la toate edițiile de până acum ale Serbărilor Galațiului nenumărați comercianți ad-hoc au compromis manifestările conferindu-le un aer de țigănie și bazar, anul acesta edilii sunt decisi să ia măsuri pentru a putea controla acest fenomen.

"Toată activitatea comercială se va desfășura pe Faleza Superioară, de la Elice până la Pastilă. În rest, sunt interzise activitățile comerciale pe Brăilei și la Casa de Cultură a Sindicatelor. Singura arteră blocată va fi Faleza Superioară, în restul orașului se va circula. Avem promisiunea fermă că Jandarmeria și Poliția se vor implica alături de Poliția Locală și vom încerca să limităm comercianții fără licență", a promis viceprimarul Nicușor Ciumacenco.

Pentru organizarea Serbărilor, de la bugetul local va fi alocată suma de 1,4 miliarde lei care urmează să fie completată cu ajutorul sponsorizărilor.

Publicat la 09-11-2011 03:45, Sursa www.adevarul.ro