Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Green City a reluat vanzarile de case din stadiul de proiect: 25 in trei luni
Stire publicata in
Dezvoltatorul ansablului residential situate in comuna 1 Decembrie, Green City, a vandut in 3 luni de la lansare 30 de case, iar dintre acestea 25 au fost contractate din stadiul de proiect.


"œSuntem implicati de 2 ani in vanzarea caselor din Green City si am fost placut surprinsi de succesul pe care il are acest nou model de casa si de faptul ca am reusit sa vindem din stadiul de proiect 25 de case SENA intr-un termen atat de scurt", afirma Alexandru Petrescu, directorul companiei imobiliare ESOP, agentul principal de vanzari din Green City.

Vanzarea de locuinte in faza de proiect a fost destul de intalnita in anii 2007-2008, dar a disparut cu desavarsire incepand cu anul 2009, odata cu declansarea crizei economice.

Dezvoltatorul Green City a inceput lucrarile pentru cele 30 de case SENA deja contractate si intr-un termen cuprins intre 3 si 4 luni de la semnarea antecontractelor, casele vor fi predate cumparatorilor, iar planurile dezvoltatorului nu se opresc aici. Lucrarile vor continua si se vor construi 1.000 de case SENA pana la sfarsitul anului 2013.

Sunt multe familii tinere care locuiesc in garsoniere sau apartamente ce nu mai corespund nevoilor lor actuale, spatiile sunt prea mici si nu au loc suficient pentru copii sau chiar sunt situatii in care acestia amana decizia de a avea un copil pentru ca spatiul in care locuiesc este prea mic. Initiativa venita din partea guvernului de a include in Programul Prima Casa 4 si aceasta categorie de cetateni este bine venita. Este un motiv in plus pentru care Green City a decis sa construiasca cartierul SENA destinat familiilor tinere" afirma Alexandru Petrescu.

Green City a lansat in luna august 2011 in cadrul celei de-a patra faze de dezvoltare, casa SENA la un pret de 69.900 euro (TVA inclus).

SENA este o casa de 126 mp construiti, cu parter si etaj, living, bucatarie, trei dormitoare, 2 bai si curte proprie. Rata lunara la un credit ipotecar pentru o astfel de casa este de aproximativ 320 euro.

Green City este un ansamblu rezidential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, dintre care 24 de hectare sunt ocupate de padure si spatii verzi. Pana in prezent s-au construit 800 de case in 4 faze de dezvoltare si s-au mutat peste 1.000 de locatari in Green City. Dintre facilitatile din Green City amintim (gradinita de stat cu program prelungit, supermarket Mega Image, restaurant, cafenea, pizzerie, sala de fitness cu piscina, sauna si jacuzzi, unitate bancara, locuri de joaca pentru copii, cabinet medical si stomatologic, acces controlat in ansamblu, locuri de parcare, alei pentru biciclete si role etc).


Publicat la 09-11-2011 14:15, Sursa www.fin.ro