Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Postul The Money Channel a iesit pe pierdere dupa meciul Bute - Johnson
Stire publicata in
Lucian Bute soseste vineri in Romania, dorul de casa fiind cel mai de temut adversar pe care l-a avut campionul mondial de-a lungul celor opt ani de cand s-a "œautoexilat" in Canada.

Proprietar incontestabil al centurii cu diamante la categoria supermijlocie (IBF), Bute va sta in tara trei saptamani, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 Decembrie, urmand sa primeasca la Ottawa cetatenia canadiana.

Dupa victoria obtinuta duminica dimineata in fata jamaicanului Glen Johnson, galateanul a devenit obiectivul principal al televiziunii HBO, mai cu seama ca rivalii de la Show Time nu mai au decat un singur meci semnat cu Bute.

HBO i-a produs pana acum doua partide lui Bute, prima dintre acestea, cea cu Andrade, din noiembrie 2009, insemnand practic revenirea in Canada a postului american de televiziune dupa 30 de ani.

Conform presei canadiene, castigurile nete rezultate din transmisiunea TV a meciului exclusiv de catre HBO s-au ridicat la circa de 250 de milioane de dolari, audienta strict pen¬tru acea confruntare fiind estimata la aproximativ 30 de milioane de telespectatori numai in America de Nord.

O secunda de publicitate a oscilat intre 50.000 si 80.000 de dolari in timpul transmisiunii, meciul dintre Bute si Andrade desfasurandu-se la "bataie" de rating cu o partida de hochei din Liga Nord-Americana - sport devenit aproape o religie in Canada - intre Montreal Canadiens si Washington Capitals.

Asta in contextul in care televiziunea care  a transmis zilele trecute in Roman meciul dintre Bute si Johnson, The Money Channel, nu si-a acoperit din incasarile publicitare banii dati pentru achizitionarea drepturilor de difuzare, 100.000 de euro.

cititi si Vezi cat a incasat Bute dupa ce l-a invins si pe Johnson

Publicat la 09-11-2011 23:15, Sursa www.fin.ro