Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vezi pe ce stradă se circulă bară la bară în Bistrița și trebuie ocolită
Stire publicata in

Închiderea circulației pe strada Bistricioarei a dus la tranferarea traficului care leagă cartierul Ștefan cel Mare de partea de jos a orașului pe străda Petre Ispirescu, unde s-a ajuns să se circule bară la bară.

Șoferii care trebuie să ajungă din partea de sus a Bistriței spre centru și restul străzilor din cealaltă parte a orașului sunt sfătuiți să aleagă Bulevardul 1 Decembrie și Andrei Mureșanu pentru a circula deoarece strada Bistricioarei este închisă și traficul este preluat de Petre Ispirescu.

Aici se crează coloane de mașini care așteaptă să iasă pe 1 Decemrie, dar circulația în sensul giratoriu din interesecția celor două străzi este foarte dificilă. Traversarea celor 500 de metri cât ține Petre Ispirescu poate dura minute bune și circulația se face bară la bară, o problemă fiind și mașinile care sunt parcare pe partea dreaptă a străzii.

Circulația va fi îngreunată în zonă până vineri seara când este programată redeschiderea străzii Bistricioarei, iar traficul va reintra în normalitate în acea zonă a orașului.

Publicat la 10-11-2011 07:45, Sursa www.adevarul.ro