Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2023)
EUR 4.9481 RON
USD 4.574 RON
GBP 5.6203 RON
CHF 4.9827 RON
XDR 6.1487 RON
XAU 287.151 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Liderii USL din toată țara se reunesc la Cluj pe 30 noiembrie
Stire publicata in
Liderii USL din toată țara se reunesc la Cluj pe 30 noiembrie Postat la: 14.11.2011 13:18

USL va organiza, în 30 noiembrie, la Cluj, o reuniune la care vor participa toți liderii Uniunii din țară, pentru a da un mesaj privind promovarea în funcții publice a celor neimplicați în rețele de corupție și pentru transparentizarea alocării fondurilor publice, a anunțat Victor Ponta.

"Pe 30 noiembrie, USL va organiza o întâlnire la cel mai înalt nivel cu liderii din Transilvania și din țară, la Cluj, pentru a dezbate și găsi soluții pentru Cluj și pentru Transilvania, pentru a da un mesaj privind capacitatea noastră de a promova oameni care să nu fie implicați în rețele de corupție, un mesaj pentru un mod transparent de alocare a fondurilor publice", a spus președintele PSD, Victor Ponta, luni, după ședința USL.

El a precizat că situația de la Cluj este cea mai importantă pentru opinia publică și pentru situația socială și administrativă a României, având în vedere devoalarea unui sistem de corupție în unul din cele mai mari orașe din Transilvania și din țară, un oraș și un județ în care foarte mulți bani publici au fost investiți datorită apartenenței premierului la organizația PDL Cluj.

Ponta a spus că cei trei co-președinți ai USL vor participa, a doua zi, pe 1 Decembrie, la sărbătoarea de la Alba Iulia.


 
Publicat la 14-11-2011 13:45, Sursa www.gandul.info