Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 13-08-2020)
EUR 4.8344 RON
USD 4.0836 RON
GBP 5.3431 RON
CHF 4.4894 RON
XDR 5.7606 RON
XAU 253.512 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Buzău: Bărbat mort într-un incendiu
Stire publicata in

Un buzoian de 57 de ani a murit în această noapte într-un incendiu care a cuprins bucătăria în care locuia. Cel mai probabil, cred vecinii, incendiul a izbucnit de la o țigară uitată aprinsă. Cadavrul a fost descoperit aproape de ușă, semn că victima încercase să iasă afară.

Pompierii au fost chemați la miezul nopții să stingă un incendiu semnalat la o gospodărie de pe Bulevardul 1 Decembrie. Au constatat că ardea o anexă în care locuia singur un bărbat de 57 de ani. Acesta a fost descoperit ulterior zăcând fără suflare printre resturile carbonizate.

Bărbatul a fost văzut de vecini intrând în curte cu câteva ore înainte de tragedie. Era cunoscut drept un om căruia îi plăcea să bea și să fumeze foarte mult. De aici cred cunoscuții bărbatului că i s-ar fi tras nenorocirea.

Numai norocul a făcut ca tragedia să nu fie una și mai mare, dat fiind faptul că în locuința cuprinsă de flăcări erau două butelii de aragaz. Pompierii și poliția fac cercetări pentru a afla cauza exacta a incendiului.

Publicat la 15-11-2011 03:45, Sursa www.adevarul.ro