Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 16-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6818 RON
GBP 5.8284 RON
CHF 5.1289 RON
XDR 6.1567 RON
XAU 356.824 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Nu ai vedea-o niciodată în rolul Fecioarei Maria. Cine este actrița care a primit rolul - FOTO
Stire publicata in

Starleta canadiană Pamela Anderson va interpreta rolul Fecioarei Maria în emisiunea "A Russell Peters Christmas", realizată de postul CTV, au anunțat, luni, reprezentanții acestui post de televiziune.

Această emisiune specială, prezentată de actorul de comedie Russell Peters, va oferi telespectatorilor "o privire ireverențioasă asupra modului în care a fost realizată această emisiune TV, arătându-le lucruri pe care aceștia nu le-au văzut niciodată", au adăugat producătorii emisiunii.

Alături de Pamela Anderson, în această emisiune specială vor mai apărea cântărețul Michael Buble și actorii Jon Lovitz și Ted Lange.

Show-ul "A Russell Peters Christmas" va fi difuzat de postul CTV pe 1 decembrie la o oră de maximă audiență.

Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriță și fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meșterul casei", "Baywatch" și "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Publicat la 15-11-2011 11:16, Sursa www.mediafax.ro