Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Pamela Anderson, în rolul Fecioarei Maria!
Stire publicata in
VIDEO Pamela Anderson, în rolul Fecioarei Maria!

Chiar dacă este asociată cu revistele pentru adulți, Pamela Anderson a fost aleasă să joace un rol... sfânt.



Această ecranizare a poveștii nașterii lui Isus va fi cu siguranță cea mai ciudată de până acum. Nimeni nu poate contesta că Pamela Anderson ar arăta bine în aproape orice fel de rol.

Sunt însă câteva ipostaze în care o vedetă "Playboy" și protagonistă a unei casete porno nu prea își găsește locul. Unul dintre ele este cea a femeii care i-a dat naștere Mântuitorului. Poate doar o ipostază de Maica Tereza ar întrece momentul de-a dreptul ilar.

Emisiune de Crăciun

Cert este că vedeta va îmbrăca straiele care o vor acoperi mai mult decât în orice rol al ei pentru o ediție a unei emisiuni ce va fi difuzată în perioada Crăciunului de către o televiziune canadiană. Gazda emisiunii este unul dintre cei mai apreciați oameni din industrie, Russell Peters.

Emisiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului în Canada i-au asigurat un loc în topul "Forbes" al celor mai bine plătiți actori de comedie. În perioada 2009 "“ 2010 el ar fi câștigat 15 milioane de dolari din activitatea sa.

Russell Peters încercă să își pună amprenta pe scena nașterii lui Isus și deocamdată pare să reușească să facă asta numai prin distribuție.

Alături de Pamela Anderson mai apar în ediția specială de o oră și Michael Buble, Jon Lovitz de la "Saturday Night Live", Scott Thompson din "The Kids in the Hall", Faizon Love cunoscut pentru "Couples Retreat" și Ted Lange din "The Love Boat".

Pamela va apărea pe micul ecran pe 1 decembrie la o oră de maximă audiență. Ea îl va ține pe Isus în brațe, iar alături de ea va sta Joseph, interpretat chiar de gazda emisiunii.

Peters nu s-a oprit aici. În cadrul emisiunii trăznite își vor face apariția și câteva modele în lenjerie intimă. Pamela Anderson, "în rolul pe care s-a născut ca să îl joace", așa cum scrie "The Washington Post", este până la urmă candidata perfectă pentru a sublinia ironia acestei ediții a emisiunii, din moment ce ar fi ultima opțiune pentru acest rol din întreaga lume a cinematografiei într-o producție serioasă.

Publicat la 16-11-2011 01:16, Sursa www.evz.ro