Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 13-08-2020)
EUR 4.8344 RON
USD 4.0836 RON
GBP 5.3431 RON
CHF 4.4894 RON
XDR 5.7606 RON
XAU 253.512 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
"Noua Dreaptă", miting la Miercurea Ciuc, de 1 Decembrie
Stire publicata in
Organizația "Noua Dreaptă" a anunțat, astăzi, că de 1 Decembrie va organiza un miting la Miercurea Ciuc, unde va fi arborat un drapel tricolor de peste 20 de metri lungime. La  manifestație sunt așteptate peste 300 de persoane.

Coordonatorul departamentului de propagandă a "Noii Drepte", Codrin Goia, a declarat, într-o conferință de presă la Cluj, că nu este nevoie de nicio autorizație din partea Primăriei Miercurea Ciuc pentru organizarea acestui miting.

"În acest an, organizația Noua Dreaptă va sărbători pentru prima dată Ziua Națională a României, 1 Decembrie, la Miercurea Ciuc, unde vom organiza un miting la care sunt așteptate peste trei sute de persoane. Cu această ocazie vom arbora un drapel tricolor gigant, cu o lungime de peste 20 de metri și vom intona cântece patriotice. Mitingul va avea loc în zona centrală a orașului și va dura câteva ore. Nu avem nevoie de nicio autorizație din partea Primăriei Miercurea Ciuc pentru a sărbători Ziua Națională a României la noi acasă. Manifestarea noastră nu va fi una antimaghiară și îi invităm și pe ungurii din Miercurea Ciuc să vină alături de noi deoarece este o sărbătoare de care se pot bucura toți cetățenii români, nu doar cei de etnie română", a spus Goia, potrivit Mediafax.

Acesta a adăugat că se așteaptă la provocări din partea unor organizații maghiare sau a UDMR și a făcut apel la membrii comunității maghiare din Miercurea Ciuc să lase organizația "Noua Dreaptă" să sărbătorească în liniște Ziua Națională a României.

"Noi nu avem nimic de-a face cu xenofobia și scandalul", a mai spus Codrin Goia.
Publicat la 18-11-2011 13:16, Sursa www.jurnalul.ro