Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 13-08-2020)
EUR 4.8344 RON
USD 4.0836 RON
GBP 5.3431 RON
CHF 4.4894 RON
XDR 5.7606 RON
XAU 253.512 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Liderul de sindicat al polițiștilor din Neamț suspendat din funcție pentru cinci ani
Stire publicata in

Agentul Neculai Isache, președintele SNPPC Neamț renunță la munca operativă în favoarea activității sindicale. El va prelua funcția de vicepreședinte al Biroului Executiv Central al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Mandatul în conducerea sindicatului va începe pentru agentul Neculai Isache de la 1 decembrie. De luna viitoare, liderul celei mai reprezentative organizații sindicale a polițiștilor din Neamț a ales să se ocupe de apărarea drepturilor sindicale ale colegilor săi din țară.

"În fiecare județ sînt cîte 5-6 procese, iar în altele chiar 10 numai pe drepturi salariale, pentru sâmbete și duminici lucrate și neplătite dublu așa cum ar fi trebuit. De asemenea, va trebuie să ne ocupăm și de apărarea polițiștilor care ajung în fața consiliilor de disciplină", a spus agentul Isache.

Pe perioada mandatului de cinci ani în conducerea centrală a SNPPC, postul lui Neculai Isache va fi blocat, drept pentru care șeful IPJ Neamț a semnat deja suspendarea din funcție a agentului.

Conducerea SNPPC Neamț va fi preluată de actualul vicepreședinte, comisarul șef Gheorghe Chelaru.  

Publicat la 19-11-2011 11:45, Sursa www.adevarul.ro