Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 03-02-2023)
EUR 4.9005 RON
USD 4.4823 RON
GBP 5.4945 RON
CHF 4.9076 RON
XDR 6.068 RON
XAU 275.375 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Primăria îmbracă întregul oraș în lumină cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Stire publicata in

După ce în urmă cu o săptămână, Direcția Tehnică din Primărie s-a pus pe căutat brazi pentru Crăciun, municipalitatea se pregătește pentru instalarea iluminatului de sărbători. Anul acesta se vor folosi mijloace moderne, astfel că pe clădirea Primăriai și Palatul Vulturul Negru se vor proiecta holograme colorate.

Orașul va fi împodobit cu peste 14 kilometri de de ghirlande, medalioane, figurine luminoase ampasate pe stâlpi, plase luminoase, galaxii și fântâni de lumini. Dar, spre deosebire de anul trecut, mai multe puncte din oraș, în afară de parcuri, vor fi iluminate festiv. "Podul Sovata, Parcul Seleuș și cele două poduri peste Pârâul Peța, respectiv cel de pe strada Traian Blajocici și cel de pe strada Vaporului vor fi îmbrăcate cu instalații luminoase"Ÿ, se spune într-un comunicat al Biroului de Presă Oradea. În plus, palatul Vulturul Negru și clădirea Primăriei vor fi acoperite de câte o hologramă pe fond albastru.

Primăria Oradea se pregătește pentru împodobirea orașului de Crăciun

În perioada 22 - 30 noiembrie, instalațiile luminoase vor fi montate pe pietonală, în Piața Unirii-Podul Unirii, Piața Ferdinand, strada Independenței, Primăria Oradea, Palatul Vulturul Negru și Parcul 1 Decembrie, ca în perioada 2-19 decembrie firma Luxten să monteze instalații în restul orașului.

Publicat la 20-11-2011 09:15, Sursa www.adevarul.ro