Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Au profitat de naivitatea unui tânăr pentru a-l păcăli și a-l lăsa fără 160 de lei
Stire publicata in

La data de 19 noiembrie, la orele 15.15, la sediul Poliției Municipiului s-a prezentat un tânăr de 26 de ani, din Brăila, care a sesizat că, în jurul orelor 14.30, s-a deplasat în Piața Halelor, pentru a cumpăra 20 pachete cu țigări netimbrate, având asupra sa suma de 160 de lei.

Întrucât nu a găsit niciun vânzător ambulant a mers la intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu Bulevardul Dorobanților, unde doi tineri necunoscuți ofereau spre vânzare țigări. Unul dintre tineri i-a solicitat reclamantului să-l însoțească în subsolul Halei, unde avea pachetele cu țigări, însă acolo, profitând de faptul că nu erau alte persoane, suspectul ar fi scos din geaca cu care era îmbrăcat un cuțit cu care l-a amenințat pe reclamant și i-a cerut suma de bani pe care o avea asupra lui.

În cauză a fost constituit un colectiv din lucrători ai liniei de muncă Violență din cadrul Biroului de Investigații Criminale care au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie și au continuat cercetările pentru identificarea suspecților și clarificarea situației de fapt.

La data de 20 noiembrie, la sediul Poliției Municipiului s-a prezentat presupusa victimă a tâlhăriei, care a adus la cunoștiința polițiștilor faptul că, la data de 19 noiembrie, a declarat în mod mincinos că a fost amenințat cu un cuțit de către unul din cei doi suspecți care l-au deposedat de suma de 160 lei.

Tânărul a revenit asupra declarației inițiale, precizând că, în timp ce se afla în fața ușii de acces în subsolul Pieții Halelor, unul dintre suspecți i-a cerut să îi dea suma de 160 de lei, pentru a-i aduce cele 20 pachete cu țigări. Victima i-a dat și după câteva minute, a realizat că a fost păcălită, cei doi suspecți dispărând cu banii.

În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit că principalii suspecți ai faptei sunt un bărbat de 39 de ani, din comuna Șuțești, și un altul de 36 de ani, din municipiul Brăila, pe numele cărora a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Publicat la 22-11-2011 01:45, Sursa www.adevarul.ro