Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Mărturia șocantă a unui băiețel de 4 ani: "Tati a împușcat-o pe mami! Poc! Poc!" | VIDEO
Stire publicata in
Mărturia șocantă a unui băiețel de 4 ani: "Tati a împușcat-o pe mami! Poc! Poc!" | VIDEO

Poliția din statul american Michigan a arestat un tânăr pentru uciderea soției sale. În ajutorul autorităților a venit chiat băiețelul cuplului, în vârstă de numai patru ani, care a spus cum a fost ucisă mama lui.

Bărbatul a atras atenția autorităților după ce a făcut mai multe declarații care nu au coincis. El s-a contrazis în momentul în care a explicat motivul absenței soției sale din căminul conjugal.

Sâmbătă seară, acesta i-a spus soacrei sale că soția sa, Stephanie, a fugit de acasă cu un alt bărbat. Cu câteva ore înainte, însă, l-a sunat pe șeful tinerei pentru a-l informa că nevasta lui nu va veni la serviciu în următoarele 30 - 45 de zile, pe motiv că o internează într-o clinică de dezintoxicare după ce i-a găsit în poșetă mai multe seringi.

Adevărul a ieșit la suprafață duminică, după ce corpul lui Stephanie a fost descoperit ascuns în casă.

Din cauza declarațiilor contradictorii, poliția din Michigan l-a reținut pe bărbat duminică seară. Cu el se afla și Brody, băiețelul de numai patru ani.

"Tati a pus-o pe mami în cadă și a împușcat-o! Poc! Poc!", a descris micuțul scena morții mamei sale.

Ulterior, și bărbatul a recunoscut că este responsabil de moartea soției sale, dar a precizat că a fost vorba despre un accident. Și aici, declarațiile sale s-au contrazis la un moment dat.

Inițial, bărbatul a precizat că soția sa l-a amenințat că îl părăsește și că-l va lua și pe băiat cu ea. Nervos, a ieșit din casă și s-a urcat la volanul mașinii ei, pe care a ascuns-o la câțiva kilometri depărtare de casă, pentru a o împiedica să fugă. Când a revenit acasă, soția îl aștepta înarmată. În momentul în care se luptau pentru armă, aceasta s-a descărcat, iar soția sa a fost rănită mortal. La scurt timp, agresorul și-a schimbat declarația, afirmând că soția sa a murit în baie.

Poliția a descoperit în casa cuplului urme de sânge în bucătărie, pe ușa ce lega bucătăria de living, în baie și pe un hol. În spatele unui dulap s-a găsit și pușca de calibru 22, cu urme de sânge pe ea.

Soțul a fost arestat duminică seară, iar pe 1 decembrie va avea loc prima audiere, care va stabili dacă sunt suficiente probe în cazul său pentru a iniția un proces.

Publicat la 23-11-2011 11:46, Sursa www.evz.ro