Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Mutare importantă pe piața de hosting din România
Stire publicata in

Fiecare dintre cele trei planuri include: închirierea unui server enterprise HP, conexiune internet la viteză 1Gbit, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic și prin email ) și colocare în centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

Procesul de cumpărare și cel de activare se vor desfășura în întregime online. Clienții doar aleg planul potrivit și fac prima plată iar în mai puțin de 20 de minute primesc datele de acces la server. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Hostway a înlocuit complet portofoliul de servere cu modele HP, care au permis automatizarea completă a serviciului. De asemenea, Hostway a semnat un parteneriat pe o perioadă de 5 ani cu Omnilogic, care va furniza suport pentru serviciile de tip hosting sau cloud-computing.

Primele servere se vor activa începând cu 1 decembrie, pentru toți clienții care au plasat pre-comenzi până la data respectivă.

Conform estimărilor noastre, peste 70% dintre companiile mici și mijlocii au o infrastructură de IT improvizată. Se lucrează cu servere ținute în sediu, fără niciun fel de backup sau redundanță. La prima problemă hardware mai serioasă dispar complet documente și proiecte pentru care s-a muncit uneori și ani de zile.

"œCând am creat noua ofertă de servere ne-am propus să atingem exact acest public, pentru care o profesionalizare IT ar putea reprezenta, în situații critice, salvarea business-ului. HP și Omnilogic au fost foarte receptivi la această idee și au devenit parteneri în proiect. Cu sprijinul lor am reușit să atingem un nivel de preț potrivit care să ne permită intrarea în acest segment", a declarat Flaviu Rădulescu, managing director Hostway România.

Publicat la 23-11-2011 15:15, Sursa www.capital.ro