Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Petrecere de Ziua României în Alpii austrieci: schi și concerte cu Voltaj , Vunk și Șuie Paparude
Stire publicata in

Pentru al doilea an consecutiv, românii vor putea sărbătorii Ziua României la schi în Austria, la Kaprun. Trupele Voltaj, Vunk, Șue Paparude și Hazard vor avea grijă de atmosferă.

O agenție de turism din Timișoara are o ofertă inedită de petrecere a Zilei României, la munte, în Austria. Pentru al doilea an consecutiv, Romanian Ski Days se va desfășura în Alpi, la Kaprun, localitate aflată în apropiere de Salzburg.

Sejurul este în perioada 30 noiembrie-2 decembrie, iar cel mai ieftin bilet costă 175 de euro (cazare, skipass și concerte), de persoană. Anul acesta vor întreține atmosfera trupele Voltaj, Vunk, Șuie Paparude și Hazard.

Odată sosiți în Austria, românii vor fi întâmpinați cu mâncare tradițională românească, în Piața Salzburger, locul unde vor avea loc și concertele cu Hazard și Vunk. A doua zi, de dimineață, se pleacă la schi pe pârtia de pe ghețarul Kitzsteinhorn. De la ora 16.00, în Piața Salzburger, concertele sunt deschise de Hazard. Voltaj este capul de afiș pentru 1 decembrie, pe scena din parcarea Baum Bar. După concert, românilor li se pregătește un spectacol cu artificii, iar apoi în bar va cânta din nou Vunk.

Pe 2 decembrie, după schi, urmează din nou concert cu Hazard în aer liber, apoi o petrecere cu DJ-I în cele trei baruri de pe strada Wilhelm Fazokas.

În ziua a patra, pe vârful Kitzsteinhorn se vor desfășura Campionatele României de Schi și Snowboard pentru amatori. Seara, pe scena din piața Salzburger concertează Șuie Paparude.

În ziua de 4 decembrie, petrecăreții vor preda camerele și se pun pe drumul spre casă.

"Tinerii își vor aduce aminte cu plăcere de această petrecere. Tarifele sunt în funcție de hotel și facilități, de la 175 de euro. Se poate merge individual, cu mașini propri, dar avem și transport, de la Timișoara", a declarat Corina Codreanu, reprezentanta unei agenții turistice.

Anul trecut, la Romanian Ski Days au cântat Casa Loco, Crush, Alexandra Ungureanu, Vunk și Hazard.

Publicat la 25-11-2011 02:45, Sursa www.adevarul.ro