Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Oprișan i-a dat ordin lui Bacinschi să dea drumul la circulația rutieră în Piața Unirii
Stire publicata in

Primarul Focșaniului s-a executat în doi timpi și trei mișcări și de ieri după-amiază șoferii pot din nou circula, după mai bine de jumătate de ani, pe bulevardul proaspăt reabilitat.

Deși în urmă cu câteva zile primarul Decebal Bacinschi ne declara că circulația rutieră pe Bulevardul Unirii va fi redeschisă pe 1 decembrie, cu restricții în zilele de sâmbătă și duminică, vocea președintelui Consiliului Județean Vrancea se pare că a fost mai puternică.

Acesta i-a cerut imperativ primarului Bacinschi să dea drumul mai repede la circulație, chiar într-o zi de sâmbătă, când potrivit edililor, bulevardul din Piața Unirii era folosit drept loc de promenadă pentru focșăneni.

În consecință, de ieri circulația rutieră a fost reluată, noutatea pentru șoferi fiind faptul că vor trebui să traverseze o zonă placată cu piatră cubică, așa cum a rezultat din proiectul de modernizare a Pieței Unirii.

Cât despre închiderea bulevardului în zilele de sâmbătă și duminică, se pare că acest lucru se va întâmpla, tot din dispoziția lui Marian Oprișan, abia din primăvară.

Publicat la 27-11-2011 10:15, Sursa www.adevarul.ro