Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Primăria Călărași se pregătește pentru sărbătoarea de 1 Decembrie
Stire publicata in

Autoritățile călărășene se pregătesc pentru Ziua Națională a României. Manifestările de 1 decembrie se vor desfășura în zona Orizont unde va avea loc parada trupelor și a tehnicii miliare.

La festivitate vor participa reprezentanți ai Prefecturii, Protoieriei și ai Comandamentului Centrului Militar Județean Călărași. În cadrul ceremoniei vor fi depuse coroane de flori la monumentul eroilor, vor fi decernate diplome și distincții, iar câteva grupuri de copii vor prezenta un moment artistic. Sărbătoarea va fi deschisă la Primărie, unde la 9.30 are loc lansarea cărții lui Emil Druncea, "Lordul tuturor"œ. Pentru a nu exista incidente, anul trecut Poliția Rutieră a blocat traficul pe o porțiune de drum de pe strada București, lucru care a pus la încercare nervii șoferilor. Defilarea programată pentru ora 10.00 i-a luat prin surpindere pe conducătorii auto. Sectorul de drum cuprins între intersecția de la 5 Călărași și zona în care se află Direcția Agricolă a fost închis. Poliția Rutieră a supravegheat zona pentru ca nimeni să nu încalce cumva restricția. Șoferii au fost îndrumați să ocolească prin Bd. Cuza Vodă.


Publicat la 27-11-2011 11:15, Sursa www.adevarul.ro