Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Cătălin Măruță invită vedetele într-o rablă
Stire publicata in
Cătălin Măruță invită vedetele într-o rablă

În ediția speciala "Happy Hour" de Ziua Naționala, vedeta Pro Tv va organiza o ședință foto inedită invitând vedetele într-o mașină unicat: o Dacie 1310 de la REMAT devenită o decapotabilă pictată în culorile drapelului național.

Cătălin Măruță arată cum reușesc românii să își pună în valoare originalitatea. De 1 Decembrie, la "Happy Hour", romani excepționali din muzică, cinematografie, sport sau modă devin subiectul unei ședințe foto într-o rablă transformată într-o operă de artă.

Artistul Costin Craioveanu a reușit să transforme o Dacie 1310 de la REMAT într-o decapotabilă pictată în culorile drapelului național. Maria Dinulescu, Ada Condeescu, George Piștereanu și Bogdan Dumitrache vor povesti în emisiunea lui Măruță de ce iubesc ei România și vom afla și cu ce realizări se mândresc campioanele României la scrimă.

Inna va veni la Pro TV pentru a vorbi despre succesul românesc în muzică, iar Mihai Albu arată cum poți face modă românească la un nivel înalt. Tot în ediția specială de 1 decembrie, la "Happy Hour" românii vor putea vedea drumul rablei românești de la un munte de fiare vechi până la cel mai cool automobil al momentului.

Publicat la 27-11-2011 20:46, Sursa www.evz.ro