Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
ANTREC va lansa la Buzău "œDrumul Sarmalelor", produs turistic
Stire publicata in

De Ziua Națională a României, ANTREC Buzău va lansa produsul turistic intitulat "œDrumul Sarmalelor", fiind un răspuns la solicitările agențiilor de turism de promovare a bucătăriei tradiționale. Lansarea este parte a unui program mai amplu al pensiunilor buzoiene, care mai cuprinde expoziții culinare și un spectacol folcloric.

Sărbătoarea pensiunilor programată pe 1 decembrie va fi găzduită de Casa cu Tei, începând cu ora 13.30.

Turiștii care vor fi prezenți la eveniment vor putea admira și degusta "œvedetele" unei expoziții culinare a pensiunilor din județ. Mai pot fi degustate vinuri locale de Dealu Mare și țuica "mortală" de Chiojdu. Preparatul-emblemă al evenimentului, Tocana Națională, va fi oferit spre degustare întregului public participant.

 

Partenerii organizatorilor, Unilever Food Solutions, vor antrena copiii prezenți la eveniment într-un concurs gastronomic, punându-le la dispoziție ingredientele companiei, iar Master Chef Robert Voicu și echipa sa vor expune clasica sarma româneasca în manieră de cinci stele, dovedind faptul că gastronomia românilor merită să intre în familia celor mai creative bucătării ale lumii.


Publicat la 28-11-2011 05:45, Sursa www.adevarul.ro