Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vacanță prelungită de 1 Decembrie. Vezi cine va beneficia de ea
Stire publicata in

Elevii din Sălaj ar putea intra de miercuri după-amiază într-o minivacanță de patru zile. Inspectoratul Școlar al Județului Sălaj va decide mâine dacă programează pentru vineri, 2 decembrie, cercul pedagogic aferent primului semestru din acest an școlar.

Pe lângă ziua liberă de joi, 1 Decembrie, elevii din Sălaj vor avea liber și vineri, 2 decembrie, astfel că ei vor beneficia, începând de miercuri după.amiază, de o minivacanța de patru zile. Acest lucru este posibil dat fiind faptul că Inspectoratul Școlar ia în calcul varianta de a programa pentru vineri, 2 decembrie, cercul pedagogic pe specilități al cadrelor didactice, ceea ce înseamnă, în linii mari, că elevi au liber în ziua respectivă. "Nu am stabilit încă acest lucru cu precizie, pentru că am așteptat să vedem dacă nu se dă zi liberă pentru toată lumea în 2 decembrie. Mâine vom lua o decizie clară", ne-a declarat inspectorul școlar general Ioan Abrudan. Cert este, însă, că indiferent sub ce formă - zi liberă pentru toată lumea sau cerc pedagogic - elevii din Sălaj nu merg la școală joi și vineri.

Următoarea vacanță este programată, pentru elevi, abia în Ajunul Crăciunului, prima zi a vacanței de iarnă fiind, în acest an școlar, chiar 24 decembrie. Vacanța va dura, însă, cu o săptămână mai mult, elevii revenind la cursuri abia după treu săptămâni, adică în 15 ianuarie.

Publicat la 28-11-2011 09:15, Sursa www.adevarul.ro