Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 23-04-2024)
EUR 4.9762 RON
USD 4.6699 RON
GBP 5.7698 RON
CHF 5.1198 RON
XDR 6.1406 RON
XAU 344.57 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Becali anunță o primă de o sută de mii de euro pentru meciurile cu Dinamo, CFR și Voința
Stire publicata in

Prima de 100.000 de euro pentru cele trei meciuri se adaugă bonusului de 100.000 de euro pentru câștigarea campionatului. "Nu e vorba de prime acum. E vorba că suntem într-o situație și trebuie să o salvăm. Sunt astea trei meciuri, Dinamo, CFR și Sibiu, dacă le câștigă și pe urmă luăm campionatul, au încă 100.000 primă în plus. La prima de 100.000 pentru câștigarea campionatului o să mai aibă încă 100.000 dacă ei câștigă meciurile astea trei", a spus Becali.

El a menționat că Ilie Stan nu are de ce să-și facă griji în privința postului de antrenor la Steaua. "Eu am spus de atâtea ori. Pentru ce se aude de Grigoraș, Bergodi, Hagi? Nu înțeleg de ce se aude așa ceva. De unde să fie Grigoraș dorit de Becali? Eu l-am asigurat pe Ilie Stan. El probabil e obsedat de lucrul ăsta, dar echipa are rezultate. El poate califica echipa și joi. Chiar dacă nu o califică, va rămâne și din iarnă", a mai spus finanțatorul.

Becali nu consideră meciul din Liga Europa, cu Schalke 04, unul decisiv pentru calificare. "Nu e cel mai important meci. Dacă era decisiv de calificare, era cel mai important pentru că era ceva să fim în «primăvara europeană». Până la urmă văd că tot Steaua e cu «primăvara europeană», cu cupele europene", a explicat el.

Finanțatorul stelist nu vede o semnificație aparte în faptul că meciul Schalke 04 - Steaua se va disputa la 1 Decembrie, Ziua Națională a României. "Astea cu 1 Decembrie nu le mai trăiesc oamenii, le fac numai la vrăjeală. Nu simt nimic de 1 Decembrie. Ce să fac, să mint și eu acum? Toți numai vrăjeală, tra-la-la, paradă, Ziua Națională. Numai minciuni", a precizat el.

Becali l-a scuzat pe Mihai Costea pentru gestul de nemulțumire al fotbalistului când nu a fost lăsat să execute penaltiul obținut în partida cu FC Brașov. "A fost o reacție a unui copil care iubește ceva și ține jucăria strâns. Nu a fost o reacție obraznică, ci a unui copil răsfățat. N-ai de ce să te superi pe asta", a adăugat finanțatorul.

El și-a cerut scuze mamei fraților Costea pentru că i-a făcut "măscărici" și a menționat că s-a referit doar la jocul prestat de ei. "Ei nu au de ce să-și ceară scuze pentru că atunci când un fotbalist joacă prost, asta e, atâta poate atunci. Când a fost cu Bourceanu, atunci da, trebuia să-și ceară scuze. Eu am cerut scuze mamei lui. Cum se simțea când a fost criticat copilul ei... Eu când greșesc, îmi cer scuze. Dar am zis «măscărici» din punct de vedere sportiv", a explicat Gigi Becali.

Steaua întâlnește, joi, de la ora 20.00, în deplasare, formația germană Schalke 04, într-un meci contând pentru etapa a V-a a grupei J din Liga Europa, transmis de Pro TV.

În campionat, Steaua se află pe poziția a șasea a clasamentului, la 11 puncte de ocupanta primului loc, Dinamo. În următoarele trei etape, Steaua întâlnește pe Dinamo în deplasare, și pe CFR Cluj și Voința Sibiu, în deplasare.

Publicat la 28-11-2011 14:45, Sursa www.mediafax.ro