Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Au plâns de mila maidanezilor! Cristina Țopescu a adunat artiștii în fața Palatului Cotroceni, ca să protesteze împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân.
Stire publicata in
Carmen Tănase, Monica Davidescu, Marin Moraru, Szobi Cseh, Roxana Andronescu, Nuami Dinescu, Emil Hossu, Doinița Oancea și Eugen Cristea au răspuns afirmativ acțiunii inițiate de vedeta Prima Tv, Cristina Țopescu. Mari iubitori de animale, artiștii s-au amestecat în mulțime șI au respectat întocmai pașii flash mob-ului.

În fruntea celor 200 de persoane care au participat la acest protest inedit s-a aflat Carmen Tănase, actrița care le-a explicat protestatarilor ce au de făcut. La momentul stabilit, simultan, persoanele din grup au întins mâna spre Palatul Cotroceni, arătând cui se adresează, apoi au dus un deget la tâmplă, gest care simbolizează gândirea șI au pus mâna în dreptul inimii. Pașii au fost repetați de cinci ori, mare parte dintre artiști având lacrimi în ochi la finalul flash mob-ului. Participanții nu au avut voie să scandeze, să fluiere sau să zăbovească mult timp în zonă. Pe data de 1 decembrie, reprezentanții societății civile prin personalitățile iubitoare de animale, îi vor adresa Președintelui o scrisoare în care îi vor cere să nu semneze șI să nu promulge legea eutanasierii câinilor comunitari.

"Legea este o rușine pentru specia umană. Dacă îi omorâm pe toți, într-un an vor fi peste 50.000 de comunitari din nou pe stradă. Soluția stă în sterilizare", a declarat Szobi Cseh. "Gesturile pe care le-am făcut în timpul flashmob-ului înseamnă:"Domnule președinte, gândește cu inima!", a spus si Roxana Andronescu."Să-mi arate mie cineva un om care nu se dezlipește de mormântul prietenului său, așa cum fac câinii cu stăpânii lor, iar atunci o să iubesc oamenii mai mult decât animalele", e de părere Eugen Cristea

Publicat la 28-11-2011 18:45, Sursa www.cancan.ro