Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ziua României va fi sărbătorită la Târgoviște și cu o lansare de carte
Stire publicata in

Scriitorul Vasile Lupașc invită dâmbovițenii la o nouă lansare de carte, de această dată în format audio. Data de 1 decembrie nu este întâmplător aleasă pentru acest eveniment, dâmbovițenii, și nu numai, fiind astfel încurajați să simtă românește.

În luna noiembrie anul trecut, târgovișteanul Vasile Lupașc lansa prima carte audio despre Vlad Țepeș "“ Străjer la Porțile Raiului, lectura Mircea Albulescu. A urmat apoi Furia Zimbrului, lectura Marcel Iureș. "Mă simt extrem de norocos că pot să lucrez cu actori și mai ales oameni ca domnii Iureș și Albulescu. Ei ar trebui să fie declarați patrimoniu național, pentru că sunt impresionanți în tot ceea ce fac", declara atunci Vasile Lupașc pentru "Adevarul". După un an, lansează Prin Iadul Tătarilor, lectura Marcel Iureș, carte audio care trezește, ca și precedentele, mândria națională adormită în mulți dintre români.

Reduceri la prețul cărților

Evenimentul are loc pe 1 decembrie, de la ora 17.00 și este găzduit de pub-ul La Scriitori, din Târgoviște. Sunt așteptați să vină românii de toate vârstele, pentru o întâlnire de suflet, într-o zi specială, cu o mare încărcătură istorică.

Vor fi prezentate și celelalte cărți audio, de asemenea cele două volume din romanul istoric Răstignit între Cruci, pe care cei prezenți le vor putea achiziționa la prețuri mai mici decât în librării.


Publicat la 29-11-2011 08:45, Sursa www.adevarul.ro