Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 24-04-2024)
EUR 4.9761 RON
USD 4.6567 RON
GBP 5.7878 RON
CHF 5.0938 RON
XDR 6.131 RON
XAU 346.611 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Andra, în duet cu Valentin Dinu, pe 1 decembrie, la "Happy Hour"
Stire publicata in

Românii au talent, iar de 1 Decembrie "Happy Hour" prezintă, într-o ediție specială, dovada că țara se poate mândri cu tineri care au reușit să se facă cunoscuți prin forțele proprii. Cu o voce care i-a lăsat pe mulți muți de uimire, Valentin Dinu, finalist în show-ul "Românii au talent" de la Pro TV, va avea ocazia să cânte în duet cu cea care, în urmă cu câteva luni, îi juriza prestația. Andra a fost cucerită de vocea lui Valentin, de la primele note pe care le-a auzit, și a recunoscut în repetate rânduri că ploieșteanul cu glas de cristal a fost preferatul ei din competiție.

În ediția specială "Happy Hour" de pe 1 decembrie, Andra și Valentin Dinu vor face un duet de zile mari și le vor dedica telespectatorilor Pro TV un hit internațional.

"Valentin Dinu a fost preferatul meu din primul sezon «Românii au talent». Atunci i-am promis că, indiferent de locul ocupat în finală, vom face un duet. Mă bucur că, de 1 Decembrie, la «Happy Hour» se întâmplă acest lucru. Valentin este o voce foarte bună și sper să ajungă cât mai sus", a mărturisit Andra.

Un alt român talentat este barmanul Valentin Luca, un alt finalist al super show-ului de la Pro TV. De 1 Decembrie, la "Happy Hour", acesta va face un spectacol senzațional în direct. Pentru că niciun cuvânt nu este suficient pentru a descrie ce a pus la cale simpaticul barman pentru ediția specială "Happy Hour", telespectatorii Pro TV nu trebuie să rateze momentul pregătit de acesta. În plus, cei de acasă vor afla ce a mai făcut Valentin Luca de când s-a încheiat show-ul care l-a făcut celebru, dar și ce planuri are cu barul pe care l-a deschis recent în București.

Publicat la 29-11-2011 14:45, Sursa www.mediafax.ro