Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 25-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6386 RON
GBP 5.8067 RON
CHF 5.0843 RON
XDR 6.1159 RON
XAU 346.893 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Alexandra Enăchescu debutează ca designer vestimentar. O urcă pe podium pe "mireasa" Denisa Nechifor!.
Stire publicata in
După ce și-a etalat calitățile ca manechin în zeci de prezentări și evenimente de tip fashion, Alexandra Enăchescu își folosește experiența din modelling pentru a debuta și în calitate de designer, cu propriile creații vestimentare. Bruneta a ales să-și facă debutul chiar pe 1 decembrie, de Ziua Românilor, într-un club cunoscut din Regie. Colecția "Glame" va fi prezentată de colegele Alexandrei de podium, printre care Denisa Tănase, Agnes, Alexandra Bădescu, Iulia Roșca, Roxana Dobre, Mihaela Dinu, Cosmina Mierlescu, dar și două Miss Regie.

Denisa Nechifor va fi mireasa colecției, în calitate de "special guest", la o primă apariție pe cat-walk după o lungă perioadă de timp și după ce s-a speculat că s-ar fi combinat cu designerul vestimentar Cătălin Botezatu. Pentru acest eveniment, Alexandra a conceput mmai multe ținute avangardiste, rochii de seară, tricouri cu mesaje scrise combinate cu diverse elemente glamour. Pe tot parcursul defilării, Ramona Olteanu, fosta componentă a trupei Etno, va cânta live. După fashion-event, pe scenă va urca Guess Who, o prezență devenită familiară în clubul din Regie, trupa urmând să susțină un recital special de ziua tuturor românilor.

Alexandra Enăchescu vrea să se facă fată cuminte: "Mi-am scos acidul hialuronic din buze, ca să nu se mai ia lumea de mine"

VIDEO Alexandra Enăchescu și-a pierdut tatăl la 4 ani: "Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă cu tata de când a căzut la pat"

Publicat la 29-11-2011 15:46, Sursa www.cancan.ro