Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2023)
EUR 4.9481 RON
USD 4.574 RON
GBP 5.6203 RON
CHF 4.9827 RON
XDR 6.1487 RON
XAU 287.151 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ce le dorește Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naționale a României
Stire publicata in

Primarul Sibiului face referiri la momentele de criză prin care trece România la ora actuală și le dorește românilor să aibă parte de un 1 decembrie și sărbători de iarnă cât mai fericite.

S-a deschis târgul de Crăciun GALERIE FOTO Se primesc cereri pentru avize de comercializare a produselor de sărbători pe domeniul public

Iată mesajul lui Iohannis:

"Dragi sibieniZiua Națională a României sărbătorită în data de 1 decembrie marchează în primul rând unirea din 1918 care a adus laolaltă toți românii. În prezent însă, data de 1 decembrie este un prilej a-i rememora și a-i cinsti pe cei care, de-alungul istoriei, au contribuit la formarea poporului român și a spiritualității sale. Ziua Națională este momentul în care reflectăm și la prezent, la momentele dificile pe care le traversăm ca țară.  Ziua de 1 decembrie marchează un moment în care sărbătorim unitatea și spiritualitatea unui popor care a avut și are valori care merită cinstite. Cu această zi începe și perioada sărbătorilor de iarnă pe care le așteptăm cu toții, pentru a le petrece în familie.Pentru toate aceste motive urez sibienilor și tuturor românilor "La mulți ani".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăți de la Sibiu:

Publicat la 30-11-2011 08:15, Sursa www.adevarul.ro