Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Ponta: Le urez românilor să reziste. Este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu
Stire publicata in
"Le urez românilor să reziste, să treacă peste acest moment greu pentru țara noastră și să știe că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu" a declarat, miercuri, președintele PSD, Victor Ponta la finalul unei dezbateri despre justiție, de la Cluj-Napoca.

Președintele PSD, Victor Ponta a lansat, miercuri, la Cluj-Napoca, în prezența liderului PNL, Crin Antonescu, a celui al PC, Daniel Constantin, și a peste 1.600 de reprezentanți ai USL din întreaga țară, un contract politic de zece puncte intitulat "Angajament pentru România".

Prin acest angajament, Uniunea Social Liberală promite să nu colaboreze cu Traian Băsescu și cu PDL.

Întrebat la finalul dezbaterii ce anume urează românilor de 1 Decembrie, Ponta a spus că le urează "să reziste, să treacă peste acest moment greu pentru țara noastră".

Victor Ponta amintește în discursul său despre consecvența ardelenilor în a-i acorda credit lui Traian Băsescu, chiar și atunci când românii din alte regiuni ale țării l-au respins.

"Chiar și în 2009, oamenii din Ardeal au crezut în Băsescu și în PDL. Aici, la Cluj, și aici, în Ardeal, infecția PDL-ului a izbucnit, în ultimele zile, cu o violență incredibilă, chiar șocantă pentru unii.  Cred că oamenii din Transilvania își dau seama acum că au fost mințiți și înșelați de un om ca Traian Băsescu" a adăugat liderul PSD.

"Dacă vom câștiga la anul în Transilvania, vom câștiga în toată România" a declarat, la Cluj, Victor Ponta. 
Publicat la 30-11-2011 18:17, Sursa www.antena3.ro