Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Românii sunt deștepți (P)
Stire publicata in

De 1 Decembrie, ciocolățica ROM Autentic îi propune României să devină prima țară din lume care își schimbă imaginea pe Internet.

Campania "œRomânii sunt deștepți" e un succes de zile mari. Cum ar fi, de exemplu, Ziua Națională. Mai concret, peste 270.000 de oameni au luat pe sus internetul și au căutat deja sintagma "œromanii sunt destepti". Asta înseamnă că sugestiile automate din motorul de căutare Google care șifonau destul de urât imaginea românilor au acum toate șansele să se schimbe. Simultan, sute de site-uri au scris despre inițiativă, în vreme ce campania a fost lăudată până și în Germania, Italia, Anglia, Austria, Grecia, Bulgaria, Rusia sau, quelle surprise!, în Franța.

Nume cu greutate din cele mai diverse domenii, dar care își îndrăgesc frații români, susțin și ele campania: Ilie Năstase, CRBL, Ion Caramitru, Andreea Esca, Puya, regizorul Corneliu Porumboiu, fotbalistul George Ogăraru se numără printre cei care cred că românii sunt campioni, educați, simpatici, isteți, ospitalieri, sau creativi.

Sugestiile oferite automat de google.co.uk au făcut-o pe Loredana Salanță, Miss World România și Top Model of the World, să se alăture campaniei și să susțină căutarea "œromanii sunt frumosi."  Românca noastră, care a dat clasă celor mai frumoase femei de pe cele 6 continente, crede că schimbarea imaginii României începe cu schimbarea părerii noastre despre noi însine și cu recâștigarea încrederii în calitățile noastre.

Așa că începând cu luna decembrie, Loredana va purta cu mândrie tricourile cu mesajul campaniei pe scenele din Germania, China și India.

Fotogalerie Loredana Salanță

Dacă și tu crezi că suntem mai buni, mai frumoși sau mai cu moț decât zice internetul, intră acum pe www.romaniisuntdestepti.ro. Caută "œromanii sunt destepti" și hai să facem din România prima țară din lume care își îndulcește imaginea pe net.

Deșteaptă-te, române, și pe Internet!

Publicat la 30-11-2011 19:16, Sursa www.adevarul.ro