Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Un 1 Decembrie cu români speciali
Stire publicata in
Un 1 Decembrie cu români speciali

Televiziunile au pregătit pentru Ziua Națională o serie de ediții speciale prin care să îi facă pe români mândri de țara lor și să îi distreze pe cei care petrec 1 Decembrie acasă.

Live de la paradă

Parada militară care începe la ora 11.00 va fi transmisă în direct de televiziunea publică și Antena 1. Transmisiunea TVR 1 începe la ora 11.00, iar ediția specială a Antenei 1, la 10.45.

Spre amiază, românii cu succes în țară sau în afara granițelor invadează micile ecrane.

TVR 1, cu Iuliana Tudor în calitate de prezentator, îl are în prim plan pe Benone Sinulescu. Acesta a sărbătorit de curând 55 de ani de carieră. La evenimentul lui de la Sala Palatului au participat vedete cu nume sonore: Andra, Irina Loghin, Marcel Pavel, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, cu toții acompaniați de Nicolae Botgros și Orchestra "Lăutarii".

TVR 2 pregătește o serie de filme românești care începe la 9.15 cu "Declarație de dragoste".

Iubita lui DiCaprio la Pro tv

Pro TV sărbătorește Ziua Românilor la "Happy Hour", de la 12.00 la 13.00 și de la 16.00 la 19.00.

Cătălin Măruță are invitați de seamă ca Alexandra Stan, Diana Dondoe și mulți alți români valoroși sau străini apropiați de țara noastră și un interviu în exclusivitate, dar cu Mădălina Ghenea, presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio și model de succes. În plus, Andra va face un duet special cu Valentin Dinu, tânărul de la "Românii au talent".

Răzvan și Dani îi aduc pe cei care au câștigat până acum emisiunile concurs de la Antena 1, iar de la ora 17.00 Simona Gherghe face "o ediție specială, de gală" a emisiunii "Acces Direct".

De la ora 9.30, Gabriela Cristea Toader vă invită la Kanal D la o ediție specială a emisiunii "Draga mea prietenă". Marii campioni ai României, cărora li s-a cântat imnul pe podiumurile lumii și care ne-au făcut mândri că suntem români împart cu telespectatorii momentele lor de glorie. Printre ei: Ivan Patzaichin, Elisabeta Lipă, Mariana Bitang sau Estera Dobre.

Și HBO difuzează două filme românești cunoscute, "Francesca", din 2009, și "Bună! Ce faci?", din 2010.

Concert în salină

În plus, postul va difuza, de la ora 19.00, un concert inedit al unei formații românești. "Live Underground Byron" care a avut loc la peste 100 de metri adâncime, într-un loc cu o acustică impresionantă: salina de la Turda.

Show-ul de o oră este compus din două părți: unplugged - susținut în mina Terezia - și concert electric - în amfiteatrul din mina Rudolf.

Citiți și:

Publicat la 01-12-2011 01:15, Sursa www.evz.ro