Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2023)
EUR 4.9481 RON
USD 4.574 RON
GBP 5.6203 RON
CHF 4.9827 RON
XDR 6.1487 RON
XAU 287.151 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
De 1 Decembrie, Traian Băsescu le urează românilor "sănătate, bucurie și prosperitate"
Stire publicata in
Presedintele Traian Basescu   / Foto: Karina Knapek / Intact ImagesPreședintele Traian Băsescu îi îndeamnă pe români, în mesajul transmis de 1 Decembrie, postat pe site-ul Administrației Prezidențiale, să arboreze steagul național ca semn al mândriei de a fi român.

"Este o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră, în care poporul român aduce un omagiu celor care au desăvârșit, prin patriotismul și jertfa lor, Marea Unire de la 1918. Este, de asemenea, o zi a memoriei dedicată evenimentelor și personalităților care, prin viziune și loialitate față de idealul național, au jucat un rol covârșitor în afirmarea identității statale în modernitate. Nu în ultimul rând, este o zi în care suntem chemați să ne manifestăm solidaritatea cu cei afectați de perioada dificilă pe care o traversăm și să ne exprimăm totodată încrederea în viitorul pe care-l putem construi împreună, așa cum ni-l dorim, într-o societate liberă și democratică. Vă îndemn, ca semn al mândriei de a fi român, să arborați steagul național, fie că sunteți în familie sau la locul de muncă, pentru a sărbători împreună, așa cum se cuvine, Ziua României!", spune președintele în mesajul transmis cu prilejul Zilei Naționale a României.

Șeful statului a adresat urări "călduroase de sănătate, bucurie și prosperitate" tuturor românilor din țară și din diaspora.
Publicat la 01-12-2011 10:46, Sursa www.jurnalul.ro