Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Un adolescent a murit miercuri la Oradea, în timpul unui cros dedicat zilei naționale
Stire publicata in

Un băiat în vârsta de 17 ani, din localitatea bihoreană Budoi, a făcut stop cardio-respirator, în timpul crosului organizat miercuri în Parcul I.C Brătianu din Oradea, pentru a marca ziua de 1 Decembrie. La cros au particpat aproximativ 200 de elevi, din tot județul.

Ramona Bacter, purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar al Județului Bihor, a declarat astăzi că băiatului i s-a făcut rău dintr-o dată, în timp ce alerga. "I s-a acordat imediat primul ajutor, o ambulanță fiind prezentă, ca în fiecare an, la crosul organizat pentru a marca Ziua Națională", a spus Ramona Bacter. Din păcate Gabriel Horvath a suferit un stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. "Pacientul a ajuns la unitatea de primire urgențe pediatrie de la Spitalul Municipal, în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea, însă fără rezultat", a declarat Hadrian Borcea, șeful UPU- Smurd Bihor. Acesta nu a știut să spună dacă băiatul avea probleme de sănătate care i-ar fi putut provoca decesul, aceste informații putând fi aflate abia după efectuarea necropsiei.

ACCIDENT O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de la Iulius Mall

Vom reveni cu detalii.

Publicat la 01-12-2011 11:45, Sursa www.adevarul.ro