Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 17-04-2024)
EUR 4.9754 RON
USD 4.6739 RON
GBP 5.8294 RON
CHF 5.1301 RON
XDR 6.1501 RON
XAU 359.41 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Boc, la Alba Iulia: Avem nevoie de unitate și solidaritate. Ce-ți urează premierul de Ziua României
Stire publicata in
Emil Boc a susținut joi, un discurs la Alba Iulia. Premierul a spus iubește România pentru oamenii pe care îi are, pentru sufletul, inima și ospitalitatea acestora și le-a transmis românilor că "viitorul ne duce către prosperitate chiar dacă prezentul este mai dur".

"Iubesc România în primul rând pentru oamenii pe care îi are, pentru căldura, pentru sufletul, inima și ospitalitatea de care au dat dovadă întotdeauna. Iubesc România pentru bogățiile pe care le are, pentru frumusețile naturale pe care le are și nu în ultimul rând iubesc România pentru istoria pe care o are. Puține popoare se pot mândri cu o istorie precum românii, iar faptul că în decursul istoriei am reușit să rămânem neatârnați am reușit să ne conservăm limba română, am rămas în decursul secolelor ceea ce suntem. Acesta este un miracol și un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi", a spus Boc, citat de Mediafax.

Boc a ales să fie de 1 Decembrie la Alba Iulia pentru că "este o zi care reunește aspirațiile de secole ale românilor și Alba Iulia este simbolul unității românilor".

"Poate mai mult ca niciodată avem nevoie de unitate și solidaritate, iar această solidaritate în primul rând se găsește la Alba Iulia", a spus Boc.

Întrebat ce le urează românilor cu ocazia Zilei Naționale, Boc a spus că le transmite "La Mulți Ani" și să știe că, "chiar dacă prezentul este mai dur, viitorul ne duce către prosperitate".

Emil Boc a fost huiduit la Alba Iulia. Simpatizanții PDL au protestat: "Terminați, măi nesimțiților"

Imagini impresionante de la parada de 1 Decembrie. Președintele Băsescu a participat la eveniment



 

Publicat la 01-12-2011 12:46, Sursa www.antena3.ro