Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
1 decembrie: Gest superb al Soranei Cîrstea pe pagina sa de Facebook
Stire publicata in
1 decembrie: Gest superb al Soranei Cîrstea pe pagina sa de Facebook

Sorana Cîrstea, cea mai cunoscută jucătoare de tenis din România, a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Sorana, care trăiește mai mult în străinătate, nu a uitat niciodată de unde a plecat. Târgovișteanca de 21 de ani a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care spune că "Sunt româncă și nu doar azi de 1 Decembrie, ci in fiecare zi".

Jucătoarea Sorana Cîrstea a postat, joi, pe Facebook, un mesaj de Ziua Națională, în care afirmă că este româncă nu numai de 1 Decmebrie, ci în fiecare zi a anului și când intră pe terenul de tenis.

"Nu m-a întrebat nimeni când m-am născut, din ce țară sau familie vreau să fac parte. Însă acestea două mi-au format caracterul, principiile în viață și datorită lor sunt cine sunt azi.

România este acasă, România este țara mea, țara care mi-a dat o identitate, o responsabilitate, o conștiință după care mă ghidez zilnic și datoria de a fi un bun exemplu ca om și ca sportiv!

Sunt româncă și nu doar azi de 1 Decembrie, ci in fiecare zi a anului și de fiecare dată când intru pe terenul de tenis. Te iubesc, România! La Mulți Ani! Sori", a scris Sorana Cîrstea pe pagina sa de Facebook.

Publicat la 01-12-2011 14:16, Sursa www.evz.ro