Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Cu piranda la depuneri de coroade de Ziua Națională
Stire publicata in

Anul acesta la ceremonia prilejuită de Ziua Națională a României la Bistria au fost prezente toate instituțiile statului, partidele politice, dar și minoritățile din oraș, fiecare a depus coroane de flori la statuia lui Andrei Mureșanu

În ciuda frigului de afară,aproape toate numele importante ale vieții publice bistrițene au fost prezente cu ocazia Zilei Națioanel a României în fața statuii lui Andrei Mureșanu, acolo unde s-a ținut ceremonia de 1 Decembrie. Anul acesta s-au depus parca mai multe coroane de flori ca niciodată și foarte puține au fost instituțiile care nu au adus câte o coroană.

Click pe poze pentru galerie foto

Printre cei care au "colorat" atmosfera au fost și două pirande care au venit cu rochii înflorate până în pământ, dar cu stegulețe tricolore în mâini. Nu doar romi, dar și sașii de la ForumulDemocrat German din Bistrița au depus coroane și au venit îmbrăcați în costumele populare tradițioanle.

Publicat la 01-12-2011 14:15, Sursa www.adevarul.ro