Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole
Stire publicata in
Invtitat la ediția de joi a emisiunii "Sinteza zilei", Victor Ponta a declarat că este deranjat de politicienii  care s-au îmbrăcat în uniforma militară cu ocazia Zilei Naționale a României, arborând însemne ale unor grade militare pentru care nu au făcut nimic.

Președintele Partidului Social-Democrat susține că anumite manifestații de 1 decembrie au fost organizate doar pentru a hrăni orgoliul conducătorilor.

Victor Ponta susține că guvernanții ar trebui să vegheze ca fiecare român să aibă de mâncare acasă, nu să îi dea o porție de fasole fiartă și un cârnat pentru ca, profitând de foamea poporului, să se hrănească din mulțumirile oamenilor.

 

Mii de oameni din marile orașe s-au călcat în picioare ca să prindă o porție de fasole cu cârnați oferită gratuit de autărități de Ziua Națională. Oamenii au lăsat rușinea la o parte și s-au împins să ajungă primii la corturile cu mâncare.

Vedeți înregistrarea integrală a emisiunii aici.
Publicat la 01-12-2011 23:15, Sursa www.antena3.ro