Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Românii au ales Antena 3 pentru a urmări parada de 1 decembrie
Stire publicata in

Antena 3 a fost lider de piață de Ziua Națională, în intervalul orar în care a transmis în direct  pregătirile dinaintea defilării și întreaga paradă de 1 decembrie. Sabina Iosub și Niels Schnecker au transmis în direct, timp de peste 2 ore, informații calde de la fața locului și au discutat cu cei prezenți la paradă.

Conform GfK România, Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune din România în acest interval orar, 9:31-11:53, devansând, cu o medie de 3.4% rating și 14.7% cotă de piață, toate celelalte posturi tv din România.

Sub titlul RoMândria, Antena 3 a oferit fiecărui telespectator șansa de a-l face cunoscut pe eroul anonim care l-a ajutat într-un anumit moment din viață, iar de 1 decembrie  postul nostru de știri a prezentat tuturor poveștile impresionante ale unor astfel de eroi, dar și mesajele românilor de pretutindeni lăsate pe pagina de facebook a campaniei. Programul special propus de Antena 3 pentru 1 decembrie a clasat postul de știri pe locul 1 în clasamentului televiziunilor informative, atât pe întreaga zi, cu o medie de 7.9% cotă de piață, cât și în prime time, când media indică 7.5% share. În clasamementul general, Antena 3 a ocupat poziția a treia în ambele intervale orare, fiind depășită doar de Pro TV și Antena 1.

Vârful de audiență a fost înregistrat la ora 21:53, când Antena 3 a atins 5.7% rating și 11.6% market share, fiind urmărită de  588.000 de telespectatori în timp ce se difuza Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea. Ediția specială a emisiunii, unde au fost invitați Victor Ponta, în prima parte, și Nana Mouskouri, în cea de-a doua, a fost, de altfel, al doilea cel mai urmărit program de pe piață din intervalul orar de difuzare, fiind depășit doar de Pro TV. Cu o medie de 3.9 puncte audiență și 8.8% cotă de piață, Sinteza Zilei s-a detașat de toate celelalte producții ale televiziunilor informative.

Cifrele de audiența înregistrate de 1 decembrie reconfirmă Antena 3 ca principala opțiune informativă a românilor la evenimentele importante.

Antena 3 este singurul post de știri afiliat la CNN International și este parte a INTACT Media Group.

 

Publicat la 02-12-2011 16:47, Sursa www.jurnalul.ro