Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
PDL: Ponta și Antonescu s-au autopropus "œpersona non-grata" de 1 Decembrie
Stire publicata in
PDL: Ponta și Antonescu s-au autopropus "œpersona non-grata" de 1 Decembrie

Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta și Crin Antonescu, s-au autopropus "œpersona non-grata" de 1 Decembrie la Alba Iulia prin nerespectarea tradiției și a solemnității Zilei Naționale, susține, astăzi, PDL.

"La 1 Decembrie nu vin partide, domnilor Ponta și Antonescu! La 1 Decembrie, liderii trebuie să fie parte a întregului pentru că adunarea populară e singura care contează. Nu poți avea ca obiectiv să ieși în evidență pentru simplul motiv că ar echivala cu gestul profund egoist al unui inadaptabil. Catedrala Reîntregirii Neamului, statuile lui Mihai Viteazul, Brătianu sau Maniu, Sala Unirii, sintetizând, Marea Unire, nu pot fi tratate așa cum procedați pe malul Dâmboviței. La Alba Iulia, de 1 Decembrie, vă cerem să respectați istoria locului", afirmă democrat-liberalii într-un comunicat.

PDL îi critică pe cei doi lideri ai opoziției pentru comportamentul pe care l-au avut în timpul ceremoniilor desfășurate la Alba Iulia cu prilejul Zilei Naționale și pentru că nu au respectat programul manifestărilor.

"Așa cum am văzut și în acest an, cei ca Ponta și Antonescu nu-și pot stăpâni tentația de a încerca să fie mai importanți decât ceea ce cu adevărat contează. Ziua de 1 Decembrie este, la Alba Iulia cel puțin, o zi de armistițiu politic, iar cine nu se poate abține, poate sărbători politic oriunde acest eveniment, dar nu aici. E momentul ca oamenii politici să se maturizeze", mai subliniază democrat-liberalii.

Publicat la 02-12-2011 16:47, Sursa www.evz.ro