Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6625 RON
GBP 5.8158 RON
CHF 5.1291 RON
XDR 6.1402 RON
XAU 356.868 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Alexandra Stan promovează România în lume: There's more to Romania than you think - VIDEO
Stire publicata in

Alexandra Stan, care a staționat șase săptămâni pe primul loc în Billboard Hot Dance 100, performanță atinsă doar de Madonna și Lady Gaga, aduce fanilor săi din întreaga lume un mesaj simplu și puternic: "There's more to Romania than you think".

"Odată cu fiecare single lansat am avut ocazia să ajung în aproape toată lumea, am văzut numeroase culturi, tipuri de oameni, dar și concepții foarte diferite asupra țării noastre. Trebuie să recunosc că părerea deloc bună a unor țări europene despre România mi-a lăsat un gust amar și tocmai de aceea am simțit că trebuie să contribui și eu cu ceva la schimbarea acestor mentalități. Shooting-ul ce promovează campania «There's more to Romania than you think" mi-a dat un sentiment de mândrie, pentru că am pozat ținând drapelul României în mână. Pentru această ședință foto am purtat o rochiță cu un print foarte interesant: o imagine de pe o vedere din 1981 cu o româncă purtând un costum tradițional din Maramureș", a declarat Alexandra.

Campania "There's more to Romania than you think" a fost susținută și de Paula Herlo, împreună cu echipa Știrilor Pro TV, care au realizat un material special, ce va fi difuzat pe 1 decembrie, însoțind-o pe Alexandra la un concert susținut în Luxemburg.

În plus, celebrul single și clip al Alexandrei Stan "Mr. Saxobeat" a stabilit un adevărat record în materie de vizualizări, acestea reușind să strângă aproximativ 200 de milioane de vizualizări pe site-ul de video-sharing YouTube.

Publicat la 03-12-2011 12:16, Sursa www.mediafax.ro