Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Nunții de Aur și de Argint la Copșa Mică
Stire publicata in

Primăria orașului Copșa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor a sărbătorit cea de-a șaptea ediție a "œNunții de Aur și de Argint".

CITIȚI ȘI:

Diplome pentru copșenenii care au participat la Campania "Let"™s Do it, Romania" Un viitor mai bun pentru femeile din județul Sibiu

Mineralia revine din 8 decembrie la Palatul Brukenthal

"Godot este așteptat"œ în premieră la Teatrul Radu Stanca din Sibiu

Job de sărbători: Moș Crăciun, Crăciuniță și Spiriduș

La celebrarea a 25 respectiv 50 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie - Ziua Națională a României, cele 9 cupluri "de aur" și 4 cupluri "de argint" prezente, au confirmat  faptul că familia este piatra de temelie a unei națiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat nași, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 80 de persoane.

A fost organizată și o slujbă de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții evanghelici și ortodocși, și bineînțeles ceremonia de cununie civilă, unde cele 13 cupluri au răspuns încă o dată "DA" în fața ofițerului de stare civilă. Cuplurile au închinat apoi un pahar de șampanie și au servit câte o felie de tort, alături de primarul și viceprimarul orașului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră și La Mulți Ani. 

Cuplurilor sărbătorite (venite din Copșa Mică, Mediaș, Sibiu și Brașov)  li s-a făcut o plăcută surpriză, deoarece și anul acesta, pe lângă tradiționalele diplome și sticle de șampanie,  au primit o mică amintire: o poză înrămată a culpului la această aniversare

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăți de la Sibiu:

Publicat la 05-12-2011 08:45, Sursa www.adevarul.ro