Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Scandal-monstru după spectacolul în memoria Ioanei Păunescu. Fiul poetului se ceartă cu organizatorii pentru bani!.
Stire publicata in
Interesul publicului pentru spectacol a fost, se pare, extrem de redus, în sală făcându-și apariția puțin peste 20 de persoane. La final, artiștii nu și-au primit banii pentru prestație. "Cezar Petrovici, organizator al spectacolului de la Constanța din 1 decembrie 2011 a uitat, deocamdată, de ceea ce ne-a promis. Noi am mers acolo pe încredere, am montat scule, am cântat un program complet, am respectat publicul (nu foarte numeros, ținând cont de faptul că nu a fost pus niciun afiș, nici măcar pe ușa de la intrare!). De atunci, domnul Petrovici ne poartă cu vorba: maine, luni.... Așteptăm un semn, ca să nu declarăm definitiv că a fost o țeapă marca Cezar Petrovici", s-a plâns Andrei Păunescu pe profilul său de Facebook.

 

Acuzațiile fiului poetului nu au rămas fără replică. Cezar Petrovici recunoaște că nu i-a plătit onorariul pentru prestație, dar susține că spectacolul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. "Nu am avut intenția de a-i face o "surpriză" lui Andrei. L-am chemat la Constanța pentru că am crezut în vorbe (vina mea) și, în acelasi timp, nu mi-am imaginat că la Constanța, singurii fani ai lui Andrei sunt eu și o colega din presă! Cei 20 de spectatori au venit pentru Walter Ghicolescu! În condițiile astea, înainte de a urca pe scenă, l-am rugat pe Andrei să stăm de vorbă și să găsim o soluție amiabilă. Nu a vrut să discute, a urcat și a cântat", a comentat Petrovici.

"Pentru cei 20 de spectatori, Andrei, care tot a spus că spectacolul îl dedică memoriei Ioanei, putea face un rabat de la "principiile economiei de piață", căci toți banii strânși, atât cei de pe bilete, cât și din consumație, i-au fost dați atunci", a precizat Petrovici. 

Publicat la 08-12-2011 13:15, Sursa www.cancan.ro