Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 18-03-2024)
EUR 4.9715 RON
USD 4.5614 RON
GBP 5.8088 RON
CHF 5.1628 RON
XDR 6.0731 RON
XAU 316.404 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Caz REVOLTĂ‚TOR la Miercurea Ciuc! Un jucător de hochei, bătut și umilit de Ziua Națională a României pentru că e ROMÂN!
Stire publicata in
Singurul jucător de naționalitate română care se pregătea cu naționala de hochei Under 16 a fost bătut și umilit la Miercurea Ciuc chiar de 1 Decembrie. Victima, în vârstă de 15 ani, este sportiv legitimat la Steaua.

Scandalul este anchetat și de Comitetul Olimpic Român. Șefii Comitetului spun că lotul de hochei ar putea fi desființat din cauza scandalului.

Incidentul a avut loc în vestiar, după antrenamentul de seară. A doua zi după incident, jucătorul a părăsit lotul, iar tatăl său a anunțat imediat federația printr-o scrisoare.

"Unul dintre băieți, Antal Alfred, m-a înjurat în maghiară, iar eu l-am rugat să spună ce are de spus în română, că tot e ziua României și că ei sunt tot români" scrie victima în memoriul trimis prin intermediul tatălui său.

"Atunci mai mulți au început să strige că ei nu sunt români și au spus cuvinte urâte la adresa României. Mai apoi, la duș, au stins lumina și m-au lovit din toate părțile cu prosoapele ude", a mai mărturisit sportivul.





Publicat la 14-12-2011 11:46, Sursa www.antena3.ro