Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Steaua "“ AEK Larnaca, LIVEtext A1, orele 22.05
Stire publicata in

Dupa tragerea la sorti, Steaua pornea cu sansa a doua la calificare, intr-o grupa cu Schalke, Maccabi Haifa si AEK Larnaca.

Daca remiza din Gruia cu nemtii a fost in grafic, egalul din Cipru si umilinta din Israel cu siguranta nu au fost, asa ca ros-albastrii isi legau ultimele sanse de calificare de meciul de pe Auf Schalke, programat pe 1 decembrie. Sa bati nemtii la ei acasa cand au nevoie de puncte era un obiectiv prea indraznet, asa ca Huntelaar Raul & co s-au impus fara prea mari probleme.

Salvarea Stelei a venit de la Larnaca, acolo unde Maccabi a cedat, ramanand la numai un punct in fata celei ce in retur s-ar putea muta din nou pe Ghencea.

Pana atunci isi joaca soarta pe National Arena, acolo unde primeste vizita cipriotilor de la AEK. O victorie in acest joc coroborata cu o infrangere sau un egal al lui Maccabi cu Schalke ar trimite Steaua in primavara Europa League.

Ce va fi, veti putea vedea pe www.a1.ro, site care va transmite in format LIVEtext intalnirea de la Bucuresti si va va tine la curent cu ce se intampla in meciul din Israel.

Foto: Intact Images / EPA

"œLĂ‚SAȚI-MĂ‚ SĂ‚ ÎNVĂ‚Ț!"Pentru fiecare 3 lei donați, Vulping adaugă încă 3 lei 3 lei 
Publicat la 14-12-2011 15:15, Sursa www.a1.ro