Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 19-04-2024)
EUR 4.9764 RON
USD 4.6687 RON
GBP 5.8125 RON
CHF 5.1404 RON
XDR 6.1447 RON
XAU 357.765 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Grilajele de la morminte au ajuns în vizorul hoților de fier vechi
Stire publicata in

Un adolescent de numai 15 ani din Galați a dat dovadă de un curaj nebun zilele trecute când a intrat într-un cimitir imediat după lăsarea întunericului și a furat gardul care împrejmuia un mormânt. Polițiștii locali nu l-au prins în cimitir, ci la câteva străzi distanță.

Se spune că banii nu au miros, așa că sumele obținute de pe fierul vechi sunt bune, indifenet de unde ar proveni metalul care ia drumul centerelor de reciclare. Așa pare să fi gândit un adolescent de 15 ani, care zilele trecute a dat iama în Cimitirul Eternitatea.

Din miile de morminte a pus ochii pe un loc de veci împrejmuit cu un grilaj mare de fier, pe care cu răbdare a reușit să îl scoată din pământ.

Odată terminată treaba, tânărul a luat cele patru bucăți de gard metalic în spinare și a pornit agale spre un centru de colectare, pentru a le vine. Nu a apucat însă să meargă prea departe, pentru că la câteva străzi distanță, mai exact în dreptul filialei BRD de pe strada 1 decembrie 1918, a dat nas în nas cu o patrulă a Poliției Locale. Fiind întrebat despre proveninența grilajelor, tânărul a recunoscut că le-a luat din cimitir pentru a le vinde.

Gardul metalic a ajuns înapoi la cimitir, fiind predat agentului de pază de la Gospodărire Urbană, iar tânărul a ajuns la Secția 4 poliție, unde este cercetat pentru furt calificat.

Publicat la 17-12-2011 02:15, Sursa www.adevarul.ro