Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 28-03-2024)
EUR 4.973 RON
USD 4.6085 RON
GBP 5.8167 RON
CHF 5.0914 RON
XDR 6.1038 RON
XAU 327.835 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
15.000 de turiști așteptați să petreacă Revelionul pe Valea Prahovei. Vezi starea pârtiilor pe webcam jurnalul.ro
Stire publicata in

Peste 15.000 de turiști sunt așteptați să petreacă Revelionul în stațiunile Azuga, Bușteni și Sinaia de pe Valea Prahovei, toate locurile de cazare omologate din cele trei stațiuni fiind deja rezervate.

Vezi starea pârtiilor pe webcam jurnalul.ro

Potrivit președintelui ANAT Sud, Adrian Voican, toate locurile de cazare din stațiunile prahovene Azuga, Bușteni și Sinaia au fost rezervate pentru noaptea de Revelion.

Astfel, în cele trei stațiuni sunt așteptați peste 15 000 de turiști, care vor fi cazați în hotelurile și pensiunile omologate ca unități turistice, la care se adaugă câteva mii de turiști care vor petrece sfârșitul anului în casele de vacanță din stațiunile montane.

Adrian Voican a declarat că și anul acesta, la fel ca și în anii trecuți, cea mai căutată destinație de Revelion a fost stațiunea Sinaia, iar primele pachete turistice vândute au fost cele la hotelurile de trei și patru stele.

Anul acesta, tarifele de Revelion în stațiunile de pe Valea Prahovei au fost considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Crăciun.

În stațiunea Bușteni, Revelionul la un hotel de trei stele costă 399 de euro de persoană, preț care include trei nopți de cazare cu pensiune completă, cină festivă, acces gratuit la jacuzzi, saună, piscină și internet.

Revelionul la un hotel de cinci stele din stațiunea Azuga costă 755 de euro de persoană, iar cei care au ales această ofertă vor beneficia de patru nopți de cazare cu mic dejun și cina incluse, la care se adaugă cină festivă în noaptea de Revelion și acces la spa.

La Sinaia, revelionul la un hotel de trei stele costă 1.440 de lei de persoană și include patru nopți de cazare în cameră standard, mic dejun, cină festivă de Revelion, brunch și cină festivă în prima zi a anului 2012, divertisment, acces la saună și la jacuzzi.

Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au pregătit oferte pentru grupuri de turiști. La Bușteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, a putut fi închiriată de Revelion pentru suma de 3.000 de euro, iar pentru acești bani turiștii beneficiază de trei nopți de cazare și una gratis.

De asemenea, cei care au cumpărat pachete turistice de Revelion înainte de 1 decembrie au beneficiat, în unele hoteluri, de discount-uri de până la zece la sută din prețul pachetului turistic.

(Mediafax)

Publicat la 28-12-2011 13:46, Sursa www.jurnalul.ro