Stirile din
Cauta in Buletin de Ilfov
Curs Valutar BNR (din data de 16-04-2024)
EUR 4.9763 RON
USD 4.6818 RON
GBP 5.8284 RON
CHF 5.1289 RON
XDR 6.1567 RON
XAU 356.824 RON
Abonati-va la Newsletter
Pentru a va abona la newsletter introduceti adresa dvs. de e-mail si localitatea despre care doriti sa primiti noutatile.
Abonare Dezbonare
Vezi aici lista cu cele mai importante evenimente de la Galați, din ziua de 18 ianuarie
Stire publicata in

Adevărul Galați-Brăila vă prezintă următoarele recomandări de petrecere a timpului liber. Află de la noi ce program și ce spectacole au pregătit cluburile, ce expoziții sunt deschise și unde sunt amplasate radarele.

Agendă:

Ora 10.00 - Protest și marș al Alianței Pensionarilor Galați - Manifestarea va începe în fața Prefecturii Galați și va continua cu un marș până la sediul PDL Galați și retur.

ora 14:00 - la Monumentul Eroilor (vizavi de Prefectura Județului Galați), Liga Studenților din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați va depune o coroană de flori în memoria celui ce a fost Cristian Pațurcă, unul din liderii "golanilor" din Piața Universității.

Expoziții:

Ora 9.00 - Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați vă așteaptă să-i treceți pragul și să admirați lumea minunată a plantelor din serele Grădinii Botanice, a peștilor exotici și indigeni de la Acvariu, să vizitați expozițiile deschise în cadrul Muzeului sau să intrați în tainele Universului prin intermediul Observatorului Astronomic și al Planetariului. Tarifele de intrare sunt de șase lei pentru adulți și 1,5 lei pentru copii peste cinci ani, elevi și studenți. La planetarium, intrarea costă cinci lei pentru adulți și trei lei pentru copii peste cinci ani, elevi și studenți. (foto)

Ora 11.00 - Muzeul de Istorie Galați - Expoziție de numismatică - Sunt expuse piese numismatice antice, provenite din siturile arheologice de la Tirighina, Bărboși, Poiana (județul Galați), Enisala (județul Tulcea) și din diferite localități din nordul Dobrogei. Sunt reprezentate, printre altele, epoca romană și epoca bizantină.

Film:

Ora 19:00 - în Sala Studio a Casei de Cultură a Studenților va fi vizionat filmul "Fenomenul Piața Universitații" !

Știri din trafic:

Radare Galați: În municipiu, radarele vor fi amplasate pe străzile 1 Decembrie 1918, Stadionului, Brăilei, Cloșca, și Henri Coandă. În județ, vor fi echipaje pe DN 25, la Braniștea și Hanu Conachi, pe DN 26 la Vânători și Tătarca, pe DE 581 la Cosmești, la Tecuci, Berești și Târgu Bujor.

Radare Brăila: În municipiu, radarele poliției vor fi pe Calea Călărași, strada Galați și drumul de centură. În județ, echipajele vor fi prezente la Albina, Lanurile, Viziru, pe DN 2B, pe șoseaua dig Brăila- Galați și pe drumul 211 A, Brăila-Ialomița.

Publicat la 18-01-2012 02:45, Sursa www.adevarul.ro